jueves, 9 de octubre de 2008

Setmana del Mar

Noticia;

La próxima Semana del Mar se dedicará al fondo marino
EIVISSA | PEP RIBAS El Club Náutico de Sant Antoni, en colaboración con el Consell Insular, remitirá hoy a los colegios la convocatoria para participar en la edición de 2009 de la Semana del Mar, una actividad de educación ambiental dirigida a los escolares. Aquellos que presenten los mejores trabajos podrán pasar unos días de convivencia con el medio marino.



Opinió;

És una activitat que m'agrada molt, nosaltres tenim una de les coses mes boniques d’aquesta Terra, el mar, ens afavoreix enormement en la nostra vida, día a día.

Tenir l’oportunitat d’organitzar projectes d'aquest tipus, oferint grans oportunitats als escolars eivissencs, potencia els valors dels més petits. Com bussejadora que sóc estic segura, que mai podran oblidar aquesta aventura, que els guanyadors que tinguin l'oportunitat de gaudir aquest important premi, voldran tornar a viure-la i qui sap si seran els futurs bussejadors professionals d'Eivissa.

1 comentario:

m.eugènia creus-piqué dijo...

Hola nineta, tot el que sigui o tingui relació amb el mar m'agrada molt, jo també el necessito aprop sempre, no podría viure sense ell.