lunes, 1 de septiembre de 2008

No siguem ridículs ja n'hi ha prou d'aguantar imbecilitats


En alguns periòdics tant nacionals com locals, he pogut llegir articles on és fa referència a la retirada dels afters i el control d'horaris de les discoteques d'Eivissa com un suïcidi per a la illa, a més de diferents formes d'expressar que Eivissa s'acaba sense aquest tipus d'esdeveniments, trist és molt trist que professionals de la comunicació (?) es dediquin a dir imbecilidades.


També dóna la casualitat que la majoria dels que tenen aquesta opinió són gent que viu fora d'Eivissa, que ve de vacances a, com ells diuen, esplaiar-se...a costa que...?, de mi, dels eivissencs, dels nostres impostos, de la nostra seguretat, de no dormir ni poder descansar, de la brutícia en els carrers, de veure borratxos i drogats llençats per tot arreu, o pitjor que es posen al volant en condicions molt dolentes.
A costa de que? que quan passes amb el cotxe per a anar a treballar has d'anar amb compte de no atropellar a ningú que se't creui per la carretera o que no t’atropellin a tú, d'escoltar crits sigui l'hora que sigui, cops de portes, joves i no tan joves, pujats als capos dels cotxes saltant... evitar que aquestes ampolles de vidre que volen no et donin quan passes, a això cal sumar-li l'estrès que genera l'estiu per als residents de l’illa, això si que és vergonyós.

Jo estic d'acord amb la festa, sempre que hagi un control, tant en horaris com en seguretat, però com el que més hi ha a Eivissa és gent que ve de festa a traspassar l'inimaginable, perque els hi han dit que a Eivissa a l’estiu es pot fer el que un vol, aquest control us puc assegurar que no existeix.

Tots els estius estem farts de llegir en el periòdic notícies com, joves que moren per sobredosi de drogues, que salten del balcons o que es queden malament per a tota la vida del que s’han pres, quina illa és la que més surt per la TV?, però no per les seves platges, les seves cales, els seus restaurants, la seva gastronomia, el seu patrimoni, cultura, nooo...home, això seria massa bo, surt perquè aquí tan sols hi ha discoteques. La imatge que dónen aquest tipus de programes, és que la gent d’Eivissa, passam de tot, no ens preocupa res més que sortir de festa, menjar hamburgueses i si queda temps dormir, això és el que fem...

Siguem seriosos per una vegada, deixem d'ensenyar el pitjor d'Eivissa i no fem traumes ridículs que tan sols fereixen la sensibilitat de la gent que realment té una estima a la Illa, no és totalment real el que venen la Tv ni alguns periòdics i revistes, perquè l’illa té molt més que oferir i els que diuen que Eivissa s'ha acabat perquè hi ha alguns locals tancats i els afters estan prohibits, poden anar a altres llocs on es permeti aquest tipus de vida, nosaltres encara que el afters hagin estat prohibits i altres coses, hi ha moltes altres opcions, que són les quals realment donen i tenen un valor per als quals estimam i vivim a Eivissa.