martes, 11 de noviembre de 2008

El conte des enfadós - La radioterapia a Eivissa



La catedral es va vestir de rosa a Eivissa per a solidaritzar-se amb totes les persones que sofrixen càncer, cada vegada n'hi ha més per desgràcia així mateix, ens mereixem tenir els recursos que facilitin als malalts, familiars i amics que la malaltia sigui menys dura.

La cosa no marxa bé, segueixen els problemes perquè s'aprovi la radioteràpia a Eivissa, és més, diuen que en principi es farà l'hospital i després es desenvoluparà el projecte per a incloure la radioteràpia a l'hospital i això fa pudor. No m'ho crec, pens que es farà l'hospital sense radioteràpia i després s'oblidaràn del problema i punt, per una senzilla raó, ara posar aquest servei té uns costos que s'incrementarien considerablement si es fes després, és per això que no em crec res de res.

Tinc constància, per desgràcia, que algunes asociacions de malalts de càncer de Palma s'oposen que a Eivissa hagi radioteràpia, per què...?, no ho entenc, ells més que ningú saben l'important que és aquest servei.

El problema és que es veu que per nombre de habitants de l'illa, no ens correspon tenir aquest servei. I ho deixaré més clar, si tots i cadascun dels ciutadans que vivim a Eivissa tinguéssim càncer, igualment no ens tocaría aquest servei perquè segon la normativa vigent no ens pertoca, així és de dur i de trist.