jueves, 10 de febrero de 2011

CONFERÈNCIA A EIVISSA - AMNISTIA INTERNACIONAL


Conferència
Violacions dels drets fonamentals a Haití, un any després del terratrèmol
17 de febrer - 20'00 hores
Centre de Cultura “Sa Nostra”
C. Aragó 17
07800 Eivissa


Més d'un milió de persones segueix vivint en condicions penoses a "ciutats" construïdes amb tendes de campanya a Port-au-Prince i al sud del país, on les dones corren un enorme risc de patir agressions sexuals. Els perpetradors són en la majoria homes armats que recorren els campaments en fer-se fosc.
Als primers 150 dies després del primer terratrèmol, es denunciaren més de 250 casos de violació a diferents campaments, segons dades citades a l'informe d'Amnistia Internacional "Rèpliques: Dones denuncien violència sexual als campaments d'Haití"


Amnistia Internacional organitza una conferència amb la participació de Marta Colomer, responsable de països, víctimes i defensors de la Secció Espanyola i Jaime Maisonneuve, portaveu de l'organització a les Illes Balears.

L'acte s'emmarca en les accions encaminades a reconstituir el grup local d'Amnistia Internacional a les Pitiüses i augmentar la seva presència i activitats a les Illes Balears.


Us hi esperam! mallorca@es.amnesty.org
http://es.amnesty.org/mallorca Amnistia Internacional
Mallorca/Eivissa
C. Sant Miquel, 26, 1r B
07002 Palma
Illes Balears
Tel. 971 724728
Fax. 971 720587CIBERACCIONS:
Actúa!!!
Si ets soci/a, les teves dades personals consten en un fitxer automatitzat i confidencial d'Amnistia Internacional.
Per exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació enviau un missatge a datos@es.amnesty.org

2 comentarios:

Anónimo dijo...

No ha anat malament la trobada, no?

Diana Puig dijo...

No ha anat malament, l'única és que pensava que hauria més gent, però bo..., Tal vegada l'objectiu s'ha cumplit que era formar el grup de cinc persones, ja sabeu que jo sóc la sisena :) amb tots els seus inconvenients.

Aquest blog no té molta cosa, és més per a practicar el català, em serveix de treball i estudi, si vas al meu perfil trobaràs realment el meu blog "Desde mi punto de vista" puigbono.blogspot.com; En tots els sentits, des del 2005 ho tinc actiu, fins que em tirin :).

Gràcies igualmente per visitar-me i donar-me la teva opinió.

Una abraçada anónimo.
didi.