martes, 7 de septiembre de 2010

EDUCACIÓ PER A TOTHOM

Vull donar el meu suport a aquesta senyora del periòdic que ha publicat una carta en el diari d'Eivissa. Al meu entendre, quant ens queda per a ser un país civilitzat, solidari i amb drets per a tot el món igual que obligacions. Està lluny molt lluny.

María Luisa Torres | Eivissa
Educació per a tothom





Tenc un fill. Té cinc anys. Està escolaritzat al Col·legi Públic Sant Rafel. No parla però sí pot comunicar-se amb el llenguatge de signes; com ell, altres. He sol·licitat a la conselleria un auxiliar tècnic en llenguatge de signes per a que continuï la seva evolució, tal com ens ho han prescrit a l´hospital Sant Joan de Déu. La sorpresa és que no n´hi ha a la borsa de feina del SOIB. Des d´aquí anim a tots els que han fet els mòduls de guarderia, mestres sense feina, etc., que facin un curset de llenguatge de signes o llenguatge bimodal. Si algú el té i no té feina que vagi a la conselleria d´Educació. També demano a la conselleria que no deixi a aquests nens sense els recursos que necessiten ja que és de justícia. Ja tenen prou amb el que tenen. El meu fill necessita un auxiliar tècnic en llenguatge de signes.

http://www.diariodeibiza.es/cartas-lectores/2010/09/07/educacio-per-tothom/431369.html

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Em pareix molt fort que ho hi haja ningú amb aquesta especialitat en la borsa...jo també vull fer força com tú per a que el fill d'aquesta dona tinga el que es mereix, encara que em pareix increíble...Petons

Josep dijo...

Hola Didi.
La meva filla petita va estudiar Educació Especial, només la branca de ensenyament per sord-muts.
Tal com ho entenc, aquí a Catalunya sembla que el problema és a l'inrevés. En la mateixa escola que va aprendre la meva filla, també aprenien els pares i en molts casos algú més de la família, perquè tots poguessis parlar al nen sense grans problemes a casa seva. Borses de treball per als professionals d'aquest tema si que n'hi han, el que falten són més escoles. A Barcelona ciutat no falten, però en els pobles grans és fatal. Un altre problema és lo mal pagadas que estan. Guanya més una professora "TÈCNICA DE JARDÍ D'INFÀNCIA" que elles.
País ....

Un petó.