lunes, 23 de agosto de 2010

LLÀGRIMES PER BENIRRÀS


Estic trist.

Em fa pena que aquest succés no serveixi de res, com sempre, la perdua que ha sofert Benirràs tan sols repercutirà en que serà noticia d’actualitat, sen parlarà, es dirà que cal fer, haurà boníssimes intencions sobretot per part dels ximples dels polítics que tenim i punt final.
Els recuros que tenim a Eivissa en cas d’una catástrofe hem pogut comprobar que…mes val que no passi res greu. Per qué es va esperar tant a desallotjar la cala, per que tenim a Eivissa en cas d’una catástrofe hem pogut comprovar que…mes val que no passi res greu. Per qué es va esperar tant a desallotjar hi va haver cap alarma fins que el fum estaba pràcticament dins els nassos de la gent.
Això també pot donar lloc a pensar que el descontrol del que passa cada diumenge a Benirràs, cotxes mal aparcats, quedat tancats, gent caminant pel mig de la carretera, sorroll, brutícia…etc, no s’haria de permetre, és un bé natural i hauriem de protegir-lo.
Tot el que declarin a partir d’ara, polítics, alcaldes i altres gent de mal viure, fins que tot es calmi, deuríem memoritzar-ho i gravar-ho bé en el nostre cervell, i d’aquí a un any tornem a veure que ha canviat i tot el que prometien que anava a millorar, comprovar que hi és de debò, perquè suposo suposo que deurien plantejar-se alguns canvis per a començar d’una vegada pe sempre a protegir millor el que t enim, però no només d’aquest lloc, si no de molts més. Però em tem que ens quedarem amb les bones paraules i deixa de comptar, això si segur que seguim mantenint-los i votant-los pel “bé que fan les coses”.

No hay comentarios: