jueves, 3 de julio de 2008

Zones de colors a Eivissa



NOTICIA DEL DIARIO DE IBIZA.

Vila cobrará por aparcar en casi toda la ciudad y subirá un 50% la tarifa a los no residentes
La segunda afectaría a los residentes, que sólo tendrían que pagar, según consta en el Plan de Movilidad, una tarifa «simbólica» de un euro semanal;
_ siempre y cuando estén empadronados en esta parte de la ciudad (la verde)
_ ser titulares o conductores de un coche que esté dado de alta en el impuesto sobre vehículos de tracción mecánica en el municipio
_ disponer de un vehículo en régimen de renting, leasing o alquiler superior a tres meses y con el contrato a nombre de un particular, o constar como conductor principal de un vehículo propiedad de la empresa donde trabajan.
_ El horario de control se prevé de 8 a 20 horas de lunes a viernes.



Opinión;
L'idea, en principi no és dolenta, el que pasa és que tinc els meus dubtes, i una mica de desconfianza, crec que d'alguna manera acabarem els residents acabarem pagant/patint aquesta mesura, molt més que la gent que està de pas, però confiem que aquesta vegada siga diferent.

El que més em preocupa sòn els tramits que haurem de fer per aconseguir la tarjeta de resident, em preocupa que no siguen ràpids, i a més, que no ens facin perdre molt el temps. La manera de tramitar la documentaciò que ens exigeixen per demostrar que sòm de Vila, que siga fácil, més que res perqué sempre que hem de fer papers davant l’Administració, la cosa es complica més del compte.

I sobre tot, espero que a qui li toqui posi els mitjans per fer cumplir aquesta nova norma, perqué de moment la normativa que parla de les vies d’atenciò preferent no es respeta mai, sempre hi ha cotxes aparcats en doble fila, damunt de les voravies, aparcats a qualsevol lloc i de qualsevol manera, i sense ningú que ho controli ni hi posi remei, i la veritat és que trob a faltar una mica de control. Es més, pens que abans de regular les zones d’aparcament, creant més zones blaves, verdes, vermelles... (això més que una ciutat semblarà un parxís), abans de tot això, que está molt bé, crec que s’hauria de posar remei a tot aquest descontrol i falta de civisme automobilístic que patim tot l’any, i s’incremente sonsiderablement els mesos d’estiu.

Peró bo probablement haurem de tenir una mica de paciència, confiar en que els que manen i prenen les decisions tenguen en compte aquesta problemàtica, i algún dia deixin de mirar-se es melic i hi posin remei, encara que ja sabem, tal com diu un conegut refrany, que “las cosas de palacio,... van despacio”

No hay comentarios: